Fall Favorites Tag | Omiljeno ove jeseni

10:55 AM

Danas sam tu sa prvim blog postom, i dosta sam razmišljala o tome šta bi to moglo da bude. Možda neki tutorijal, recenzija, outfit ideja... Ali sam ipak odlučila da to bude ovaj tag, tag o sitnicama koje me uveseljavaju kada dođe jesen. Hajde da ne gubimo vreme dalje, i da pogledamo koje su to stvari. :)Omiljeni proizvod za usne:

Kada je reč o nezi, moj favorit je Labello Lip Butter, konkretno - Vanila & Makadamija. Osim što štiti usne od vetra, miriše preeeedivno. Kada uradim piling usana, volim da ga u debelom sloju natrackam na usne, i ujutru se probudim sa mekanim usnama. On je moja obavezna tačka pre mog sledećeg favorita za jesen, a to je već uveliko poznat Aura Absolute Matte Long Lasting Lip Cream u nijansi 612 (Matte Mess). Predivna nijansa, sa plavičastim podtonom, tako da zubi ostaju beli. Pigmentacija mu je sjajna, ostaje na usnama dugo i minimalno se uvlači u fine linije, što je od mat ruža sasvim očekivano, tako da mu to opraštamo. Jedina mana je što je aplikator pomalo neprecizan, tako da je meni lično potrebno malo više vremena za nanošenje, ali kada ga jednom nanesete, videćete da je bilo vredno truda. 

Omiljeni lak za nokte:

Beli lak za nokte, all year long. U 80% situacija na mojim noktima možete očekivati beli lak, sa malim izuzecima kada služim kao model sestri, ili zimi kada na isti nabacam šljoke da me podsećaju na sneg. Moj favorit je Flormarov mat lak za nokte u kreč beloj boji, konkretno, nijansa je M01. Kako ga nikada ne koristim samostalno na noktima, ne mogu vam reći koliko dugo traje, ali uz Evelin 8in1 Nail Conditioner koji koristim kao bazu, primećujem da kreće da se skida sa noktiju tek posle nekih 6-7 dana, što je meni i više nego okej. 
Omiljeni jesenji aksesoar:

Šalovi, ešarpe, marame, you name it :D. Volim svako godišnje doba, ali ne volim kada mi je hladno, tako da mislim da su ešarpe odličan način da nam u isto vreme bude toplo i da izgledamo šik. Na slici ispod možete da vidite one koje najviše nosim kada dođe jesen. 
Ešarpe su nešto što nosim svakodnevno, ali postoji i aksesoar koji nosim kada se osećam posebno stylish i kul. To je ovaj bordo šešir iz H&M-a, koji obooožavam. Super ide i uz toplije, slojevite kombinacije, ali i uz one jednostavnije. 
Omiljeno piće:

Znam da je jesen došla kada čaj pijem dok je još vruć i kada počnem da pravim topao nes. Doduše, od kafe sam se u poslednje vreme odvikla (iako povremeno volim da popijem one napitke sa ukusima, jabuka i cimet, rum koktel, vanila..) tako da bih kao moj favorit ovog puta odvojila čaj, kao napitak kojim započinjem i završavam dan. Kada je reč o posebnim vrstama čajeva, pijem šta god se nađe u kući, i uvek uz dodatak meda i limuna.Omiljeni tv show:

Ovog puta ću morati malo da varam, jer se moj omiljeni tv show trenutno ne prikazuje na tv-u (makar ne da ja znam). U pitanju je serijal edukativnih emisija The Joy of Painting gde posmatramo kako slikar Bob Ross u polusatnim emisijama stvara umetnost. Ono što je novost je da od pre nekoliko dana, na ovom linku možete gledati njegove emisije 24h dnevno! U poslednje vreme ne prođe ni dan a da ne pogledam neku epizodu, uglavnom uz doručak, dok se šminkam, a često i ciljano sednem da samo tome posvetim pažnju. 

Mislim da je to kraj ovog posta, ukoliko imate neki predlog šta biste želeli da vidite sledeće obavezno mi javite, a do tada se možemo družiti na ostalim društvenim mrežama :)
xx AleksandraYou Might Also Like

6 komentara