Aura Contour ME! bronzer | Recenzija

5:08 PM

Da se razumemo, ja sam devojka strašno svetle puti i leti, a kamoli zimi. Zato dok rumenilo ponekad i preskočim u rutini šminkanja, na bronzer nikada ne zaboravljam. Kroz velike sam muke prolazila sa bronzerima, ili su bili previše narandžasti ili pak presivi, i činilo mi se da niko ne može da ubode nijansu koja baš meni odgovara.
Zato sam se baš zainteresovala kada sam čula da je Aura izbacila nove bronzere u 4 nijanse. Tim pre sam otišla do Lilija u potrazi za onom koja meni najviše odgovara, i uz bronzer sam napravila još jednu manju štetu po moj novčanik, naime kupila sam i Aurinu novu četku za nanošenje bronzera i konturiranje.


Kada sam stala za Aurin štand, nisam mogla da verujem. Sve nijanse su mi se činile presvetle (čak i za mene?? :D). Sve sam ih isprobala na ruci, dobro sagledala iz svih uglova, izlazila napolje da proverim kakve su na dnevnoj svetlosti i napokon se odlučila za najtamniju (da, najtamniju :D) nijansu u broju 404 Copacabana. 


Kada je reč o ambalaži, izrađena je od crne, čvrste plastike. U početku mi je bio malo teži za otvaranje, ali sada sam mu uhvatila caku, tako da sada nemamo tih problema :D. Na unutrašnjoj strani poklopca ima ogledalce, što me čini neverovatno srećnom jer trenutno nijedan proizvod koji koristim na dnevnoj bazi nema ogledalce, koje mi često zatreba. Dobijate 9 grama proizvoda, što je duplo manje nego u Aura Sunkiss bronzeru, ali ja verujem da će to biti dovoljno jer mi dosta veliki proizvodi jako brzo dosade. Opet, ne mogu da tvrdim, jer koristim proizvod tek nedelju dana, tako da još nisam stekla utisak kojom se brzinom troši. Probala sam da ga koristim sa Aurinom četkom za konturisanje, ali i sa drugim četkama koje posedujem i ne trusi se značajno, ali je nanošenje sa Aurinom četkom znatno bolje, jer ne dozvoljava da pokupite previše proizvoda i ravnomerno nanosi proizvod na lice.


Ono što je bitno da napomenem je to da je bronzer MAT. Takođe, iako proizvod nosi ime Contour ME!, posle polusatnog proučavanja nijansi u i van Lilija, mogu da kažem da ovo nisu nijanse koje su pogodne za konturiranje lica. U pitanju je zaista bronzer toplih nijansi, koji je sasvim odličan za utopljavanje lica i stvaranja utiska preplanulosti.
Kako i dalje nisam vična u svočevima, ispod vam ostavljam dve fotografije i nadam se da ćete makar na jednoj steći utisak kakva je tačno nijansa u pitanju. Fotografije su uslikane na dnevnoj svetlosti, pored prozora. 
Meni je ovaj bronzer odličan, mislim da ćemo se sasvim lepo družiti i imate moju toplu preporuku za njega :)Da li ste vi probali ovaj bronzer? Kako vam se čini? :) 

You Might Also Like

2 komentara