Snowed in | Favorite indoor activities

10:21 PM

Od kako nas je sneg zavejao i doneo debeeeli minus u temperaturi, iz kuće izlazim samo ako moram. Da, ja sam letnje dete a zima mi je prihvatljiva samo dok je posmatram kroz (zatvoren) prozor. :D
Ukoliko ste poput mene, nadam se da ćete u narednim redovima pronaći tračak inspiracije, i ako imate bilo kakvo pitanje ili pak predlog za naredne postove, radujem se da ih čujem! :)

1. Kako sam u proteklih godinu dana (što zbog manjka vremena, što zbog loše organizacije) zapostavila čitanje, jedna od mojih novogodišnjih odluka je da ove godine pročitam 26 knjiga, po jednu u svake dve nedelje. Zato i nije ni čudno da se upravo ovo nalazi na samom početku ove liste. Pronađite najudobniji kutak, pripremite najomiljeniji zimski napitak i napokon posegnite za tom knjigom koja vas već dugo gleda sa police. Knjiga koju sam ja započela je Poruka u boci, fantastičnog Jussi Adler Olesena. Ukoliko želite recenziju ove knjige, biću i više nego srećna da je napišem, samo mi javite :)


2. Koliko vremena je prošlo od kada ste sebi priuštili pravo spa veče kod kuće? Tik-tak, mislim da je vreme da se to ponovi. Zgrabite tu masku za lice, masku za kosu i vreme je da malo plašimo ukućane :D Sada je pravi momenat i za manikir i pedikir, sa sve bazom, dva sloja laka i nadlakom. Potrajaće, ali će nokti izgledati diiivno, pinky promise. Sve to možete da obavite dok gledate omiljeni film ili seriju ili tražite ideje za moj sledeći predlog a to je....3. ...DIY projekat. Lično su mi uvek bile draže stvari za koje sam izdvojila više vremena, truda i kreativnosti umesto novca, i kad god imam izbor, volim da uposlim svoje prste. 
Kada mi ponestane ideja, pinterest mi je nepresušna inspiracija, i ovde vam ostavljam link moje table na istom uz obećanje da ćete naći svašta nešto zanimljivo. Ukoliko se odlučite da napravite nešto, obavezno mi javite kako je ispalo :)4. Kuvajte :) Da se razumemo, ne mislim na jelovnik koji se sastoji od 5 obroka, već na neki recept koji ste isekli iz novina davnih dana i koji čeka da bude isproban. Bolji trenutak ne možete naći! :) A i ako ne uspe, niko ne mora da zna, ostaće naša tajna ;) Makar ćete se fino zagrejati pored rerne. 5. Planirajte. Uz dobru organizaciju, garantujem vam da možete da postignete sve što sebi zacrtate. Najbolje sam se organizovala kada sam to radila par dana unapred i bez žurbe, zato iskoristite ove momente. Napišite na papir šta očekujete od sebe ove godine. Ili ukoliko ne želite da idete toliko daleko, onda ove nedelje ili meseca. Napravite plan kako da dođete do toga, i pridržavajte ga se i rezultati su neizostavni, obećavam :)6. I, na kraju krajeva, ukoliko vam ponestane ideja, dobro se obucite i pravo na grudvanje! :)

Do sledećeg posta,
Lep pozdrav
xx Aleksandra

You Might Also Like

5 komentara