Coloring inside the lines | Bojenjem protiv nesanice

9:45 PM

Posle napornog dana, na putu do kuće samo razmišljam o tome kako ću prigrliti krevet i utonuti u san. Ali svi pamtimo one posebno zamorne dane, kada se napunimo stresom toliko da je mirno utonjavanje u san NEMOGUĆE. Zatvorim oči, a pred istim mi prolaze slike o situacijama koje su se desile tog dana, preispitujem svaku odluku još najmanje dvaput, a ako i uspem da se uspavam, ujutru se probudim sva izmučena kao da je valjak prešao preko mene + su podočnjaci moji saputnici tog dana.


Pre nekoliko meseci sam prolazeći kroz knjižaru, u potrazi za novim naslovima za čitanje, ugledala nešto o čemu sam do tada samo čitala. U pitanju su bile bojanke za odrasle. Odmah su mi privukle pažnju, jer mi nije bilo jasno u čemu bi mogla da postoji toliko drastična razlika da se bojanke dele na one za decu i za odrasle. Čim sam otvorila prvu, odmah mi je bilo jasno. U pitanju su bili crno beli detaljni crteži koji su zahtevali i određenu dozu preciznosti, i potpunu posvećenost onome što radite. Upravo ono što mi je bilo potrebno, da mi skrene misli sa svakodnevnice i da mirno utonem u san.


Zato sam se i između nekoliko različitih tema bojanki koje se mogu pronaći kod nas odlučila upravo za sledeći naslov - ,,Bojenjem protiv nesanice". Apstraktni crteži, baloni za letenje, sove, mesec i planete, leptirići, knjige, hvatači snova pa i jednorozi.. Samo neki od preko 100 crteža u ovoj nimalo svakidašnjoj bojanci. Ono što je meni posebno zanimljivo, je što je odvajanje stranica iz knjige neverovatno lako, tako da kako završite koje umetničko delo, možete ga okačiti na zid i diviti mu se. Ili pak, ukoliko vam se dopada i u crno beloj verziji, kao što je često slučaj kod mene, možete ih i tako okačiti i na taj način ulepšati zidove svoje sobe! :)

Ono što mogu sa sigurnošću da vam potvrdim je da svakako nećete pogrešiti ako se odlučite za kupovinu ove bojanke. Nekada ćete imati vremena za nju, još češće nećete, ali u situacijama kada vam je prekopotrebna, biće uvek tu. Ovaj post je došao neplanirano i ne mogu ga svrstati u recenziju, već je ovo jednostavno moja iskrena preporuka za baš svakoga od vas! Kada imate problema sa nesanicom, koncentracijom, ili kada vam je jednostavno dosadno - ova bojanka će vam pružiti sjajan vid razonode. Obavezno mi javite kako na vas deluje! :)


Lep pozdrav, Aleksandra :)

You Might Also Like

0 komentara